Over de club

LTC Groeneveen is een vereniging, waarbinnen prestatie- en recreatietennis hand in hand gaan. Met teams in de hoofdklasse op zaterdag en zondag, wordt een hoog prestatieniveau behaald.
Recreatief tennis vindt zijn weg in de regionale competities, toernooien en evenementen, waar altijd veel animo voor is. Dit alles kan worden gerealiseerd op een zeer goed onderhouden tennispark met 13 banen, waarvan er 11 zijn verlicht. Met zo'n 700 leden hebben wij nog ruimte genoeg om nieuwe leden op te nemen. Daarbij kunnen we onze leden ontvangen in een modern geoutilleerde kantine, die we met z'n allen als leden-vrijwilligers runnen.

Lid worden?!

Nieuw; clubshirt LTC Groeneveen

Tijdens het jeugdopeningstoernooi van zaterdag 31 maart is het nieuwe blauwe clubshirt van LTC Groeneveen gepresenteerd. Wij hopen dat jullie het ontwerp mooi vinden!
Er is een jeugd-, heren- en damesshirt (getailleerd) beschikbaar. Op dit moment zijn alleen de maten voor de jeugd op voorraad. Volwassen maten kunnen besteld worden.