Informatie voor nieuwe leden

Wij heten je van harte welkom bij LTC Groeneveen en hopen dat je je gauw thuis zult voelen in onze vereniging.
De ledenadministratie ontvangt na ongeveer 14 dagen je ledenpas van de KNLTB. Zij nemen contact met je op om af te spreken waar en/of hoe je je pas in ontvangst kan nemen.

Als nieuw lid komt er veel informatie op je af. Op deze website staat heel veel van deze informatie. Om je op weg te helpen vind je hieronder een aantal links die als nieuw lid handig zijn om een keer te lezen:

Mijn lidmaatschap

Website LTC Groeneveen
Clubapp LTC Groeneveen
Afhangbord
Speelmaatje zoeken
Vrijwilligersdiensten

Met het jaarlidmaatschap* van LTC Groeneveen kun je het hele jaar door gebruik maken van onze mooie accommodatie. Ook als beginnend speler kun je deelnemen aan onze lokale activiteiten, zoals de toss op maandag- en woensdagochtend en/of woensdag- en vrijdagavond. Of bijvoorbeeld de clubkampioenschappen. Maar ook de KNLTB competities zijn toegankelijk voor beginnende spelers. En niet te vergeten natuurlijk onze 2 open toernooien.

* Winterleden kunnen ook meedoen aan de activiteiten maar dan alleen van 1 oktober tot 1 april.

Natuurlijk wil je als beginnend speler goed voor de dag komen. De tennis- en padellessen worden bij ons verzorgd door Tennis Organisatie Velsen (TOV) met John Biersteker en Roderik Franken . Het hele jaar door stellen zij een programma samen waar voor alle leeftijden en op ieders niveau getraind kan worden. Hou hiervoor de berichtgeving in de gaten of kijk voor meer informatie op de website van TOV.

LTC Groeneveen

Informatie voor nieuwe leden - tennis

Je hebt je aangemeld als nieuw tennis-lid van onze club en je bent van harte welkom. We hopen dat je je snel thuis voelt.

Je kunt op onze club het hele jaar door buiten tennissen. Ook kun je het hele jaar door les krijgen. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd waaraan je mee kunt doen: zo zijn er elke week toss-avonden waarbij je altijd onaangekondigd kunt aanschuiven. Wij organiseren elk jaar 2 Open KNLTB toernooien (winter en zomer), diverse jeugdwedstrijden en jeugdtoernooien, een interne clubcompetitie, KNLTB –competities voor elk niveau (voorjaar, najaar en winter), clubkampioenschappen, een 50+ toernooi en nog veel meer.

Hieronder staan een paar doorverwijzingen naar onze website welke handig zijn om te lezen als nieuw tennis-lid:

Informatie voor nieuwe leden - Padel

Je hebt je aangemeld als nieuw Padel-lid van onze club en je bent van harte welkom. We hopen dat je je snel thuis voelt.

Je kunt op onze club het hele jaar door padel spelen. Ook kun je het hele jaar door les krijgen. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd waaraan je mee kunt doen: zo zijn er op dit moment elke week toss-avonden waarbij je altijd onaangekondigd kunt aanschuiven. Wij organiseren elk jaar Open KNLTB toernooien (winter en zomer) en we doen mee met de  KNLTB –competities voor elk niveau (voorjaar, najaar en winter). Padel is nog volledig in ontwikkeling. Hou daarom de berichtgeving in de gaten.

Hieronder staan een paar doorverwijzingen naar onze website welke handig zijn om te lezen als nieuw padel-lid:

Informatie voor nieuwe leden - Jeugd

Wat leuk dat je bij ons komt tennissen! De eerste stap is gezet. Zoals je weet krijg je bij LTC Groeneveen altijd tennislessen tot je 18e jaar. Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons lid kan zijn. Hieronder staan doorverwijzingen naar onze website waar je kunt lezen wat voor jou van toepassing is:

Er worden het hele jaar door van alles georganiseerd waar je als jeugdlid aan mee kan doen.

Houd je mailbox en de nieuwsbrieven in de gaten want als er iets wordt georganiseerd word je van tevoren geïnformeerd.