Lief en Leed

In deze rubriek vermelden wij gegevens, die wij graag van leden ontvangen en die zij ons graag toesturen.
Speciaal hiervoor is ons clublid Guusje Maks aangetrokken om deze rubriek voor de LTC Groeneveen te verzorgen.

Net getrouwd? Een bijzonder aanzoek? Een geboorte? Een mooie prijs gewonnen? Een lintje? Een jubileum bij de vereniging, of geslaagd op school? Maar ook: net een dierbare de laatste eer bewezen? Geblesseerd geraakt? Ziek geworden? Uw club is benieuwd naar zaken die u persoonlijk raken en die u met anderen wilt delen. In deze rubriek ‘Lief en Leed’ brengen we berichten over bovengenoemde gebeurtenissen en maken we ruimte voor foto's. We ontvangen derhalve naast tekstuele bijdragen ook bijvoorbeeld graag beeldmateriaal van de jubilaris, die door een collega op ludieke wijze wordt opgehaald, van de zelf geknutselde versiering ter gelegenheid van de geboorte van een (klein)kind, of van plaats- en streekgenoten die worden onderscheiden of een titel in de wacht hebben gesleept.

Is er in uw omgeving iemand overleden, die niet vergeten mag worden, laat het ons weten. U kunt zelf een verhaal insturen met een foto van uw dierbare, of wij komen langs om zijn of haar verhaal op te tekenen.

Mail uw informatie naar liefenleed@ltcgroeneveen.nl