Clubcompetitie Inschrijving seizoen 2018 geopend

Beste Leden,

Hieronder staat het inschrijvingsformulier voor de Clubcompetitie voor het seizoen 2018.

Vul het formulier volledig in en druk dan op de knop "versturen".

Na ontvangst van de inschrijving zullen wij jouw inschrijving publiceren op de website. Indien je daar niet binnen een week jouw naam op tegenkomt, terwijl je je wel hebt ingeschreven, zend ons dan een bericht daarover op e-mailadres clubcompetitie@ltcgroeneveen.nl.

Let op: bij deelname aan de Clubcompetitie heb je een verantwoordelijkheid dat wedstrijden niet uitvallen en ook de tegenstanders erop kunnen vertrouwen dat zij volgens het speelschema hun wedstrijden spelen. Indien je een wedstrijd niet kunt spelen, dan word je geadviseerd om een invaller te regelen. Als een wedstrijd geheel wordt verzet, dan dient bij de wedstrijdleiding de nieuwe speeldatum bekend te zijn voor of op het moment dat de wedstrijd aanvankelijk gespeeld zou worden. Hier niet aan voldoen zal leiden tot een verlies van 0-6 0-6. De mededeling op de aanvankelijke dag van spelen dat is overeengekomen met de tegenstander dat later een datum wordt afgesproken leidt ook tot verlies met 0-6- 0-6. Zie ook het reglement.

Inschrijving Clubcompetitie 2018
Achternaam *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Telefoon mobiel*
Telefoon thuis*
Speelsterkte enkel
Speelsterkte dubbel
Dubbelpartner
Achternaam partner*
Voornaam partner*
Zelfde koppel als in 2017?