Finale Clubcompetitie 2018

Groeneveen,

Op zaterdagmiddag 17 november 2018 zijn de laatste partijen in de Clubcompetitie gespeeld. In afwachting van de prijsuitreiking is er in de kantine soep en boerenkool gegeten. Daarna zijn de volgende winnaars gehuldigd:

HDA: Johan van Driest / Jos Korsen

HDB: Ton Zwart / JanWillem Bruntink

HDC: Ger Mettes / Edwin van Hooff

DDA: Annefree Akkerdaas - Wilmien Schols

DDB: Ina Walthaus / Marjolein Ruigrok

DDC: Agnes Nijhuis / Madeleine de Vilder

DDD: Debby Schouten / Marianne Ramakers

GDA: Bas Hoek  / Karina Bastiaanse

GDB: Jan Beintema / Rona van Beieren

GDC Jaap van Dijk  / Yvonne Handgraaf

Alle winnaars hebben een lunch-/dinerbon gekregen die zij kunnen verzilveren in het 't Koffiehuisje in Overveen. Namens damespoule A is aan Johan van Driest en Wim Toet, de organisatoren van de Clubcompetitie, een geschenkpakket met Italiaanse lekkernijen gegeven, Ook heeft voorzitter Marry Oudendijk de organisatie toegesproken in verband met de getoonde flexibiliteit in het afgelopen jaar waarin het park niet volledig kon worden gebruikt en de banen met andere evenementen gedeeld moesten worden. Vanuit de leiding van de Clubcompetitie zijn alle deelnemers bedankt voor hun deelname, inzet en aanwezigheid. Hierna is het nog uren gezellig geweest in de kantine.