Vertrouwens Contact Persoon (VCP) Yvonne Wittebrood

Naar aanleiding van een aantal zeer nare incidenten bij diverse sportverenigingen in Nederland heeft het bestuur besloten op zoek te gaan naar een Vertrouwens Contact Persoon (VCP).....

Wij hebben Yvonne Wittebrood bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Zij is met  ingang van heden de  VCP van LTC Groeneveen. Yvonne is mede door haar ervaring bij de politie volgens ons de ideale kandidaat.

photo_2019_05_30_17_20_40_1.jpg

Je kan contact opnemen met Yvonne bij allerlei kwesties die de gedrags- en fatsoensregels binnen de vereniging betreffen. Zowel op- als naast de baan. Vanzelfsprekend wordt alle informatie zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

Uiteraard hopen wij dat Yvonne niks te doen krijgt, maar mocht er toch aanleiding zijn om haar in te schakelen: wittebroodyvonne@gmail.com

Namens het bestuur,
Marry Oudendijk en Han Nichting